De hardloopwedstrijd 10 van Boreft stopt

Na 7 succesvolle edities hebben we besloten te stoppen met de organisatie van de 10 van Boreft. We kijken met heel veel plezier terug op dit inmiddels alom bekende Bodegraafse hardloopevenement.

En ja, we hebben er goed over nagedacht en vinden het natuurlijk ook jammer. Ons huidige bestuur bestaat uit 3 mensen die alle 7 edities van de 10 van Boreft met superveel plezier hebben georganiseerd, uiteraard met hulp van tientallen vrijwilligers in de afgelopen jaren. We vinden het heel gaaf dat we elk jaar met elkaar een toffe 10 kilometerloop hebben kunnen neerzetten met een knalfeest na afloop. Daarnaast konden we heel wat mooie bedragen aan goede doelen doneren. De samenwerking met onze hoofdsponsor Green Health Center en Tennisvereniging Botesa die de locatie beschikbaar stelde, verliep ook altijd perfect. Dankzij dit alles beleefde iedereen de 10 van Boreft als een feest en dat was nou precies onze bedoeling.

Via deze weg willen wij iedereen ontzettend bedanken voor het enthousiasme de afgelopen 7 jaar. Al die fanatieke lopers, onze onmisbare vrijwilligers en geweldige sponsors en natuurlijk het publiek die de sfeer op de route maakte, wij hebben genoten en hopen jullie ook!

Bedankt!

Marco, Walter en Judith

 

Onze website & Facebook pagina blijven tot eind januari online.

Vergelijkbare berichten